انرژى خورشیدی پاک+Solar Energy

انرژی های نو -برق خورشیدی-- وسایل جانبی-09177196296

انرژى خورشیدی پاک+Solar Energy

انرژی های نو -برق خورشیدی-- وسایل جانبی-09177196296

پسران خورشیدی

پزشکان پاکستانی در یکی از بیمارستانهای اسلام آباد، به دنبال یک توجیه علمی برای بیماری نادر دو کودک در این بیمارستان هستند.
به گزارش سایت "روسیا الیوم" این دو کودک که برادر هستند به محض غروب خورشید، دچار فلج کامل می شوند اما پس از طلوع، تمام عوارض و نشانه های بیماری آنها برطرف می شود.
این دو کودک که عبدالرشید (9 ساله) و شعیب (13 ساله) نام دارند، به کودکان انرژی خورشیدی معروف شده اند زیرا در طول روز، فعالیت طبیعی دارند اما به محض غروب خورشید، دچار فلج کامل شده و اشتهای خود را به طور کامل از دست می دهند.
پزشکان برای شناسایی علل بیماری شبانه این دو کودک به طور منظم از آنها آزمایش خون می گیرند و برخی محققان نیز سرگرم بررسی نمونه هایی از خاک و هوای منزل آنها هستند. با توجه به ضعف امکانات مالی خانواده این کودکان که در شهر کویته بلوچستان در جنوب غرب کشور سکونت دارند، دولت هم هزینه این روند درمان و تحقیقات را بر عهده گرفته است.
پزشکان اختلالات ژنتیکی را عامل "فلج شبانه" این دو برادر می دانند و می گویند که این پدیده در دنیای پزشکی، ناشناخته است.
عوارض این بیماری در اولین سال تولد این دو برادر بروز کرد. پدر و مادر این خانواده می گویند که ظرف دوازده سال گذشته هر درمانی را که به خاطرشان رسیده امتحان کرده اند اما نتیجه ای نگرفته اند.







انرژی هسته ای یا خورشیدی .یا فسیلی؟

معاون وزیر اقتصاد عربستان: انرژی خورشیدی را به انرژی هسته‌ای ترجیح می‌دهیم

» سرویس: سیاسی - انرژی هسته‎‌ای

یک مقام سعودی با اشاره به این که انرژی خورشیدی ارزان‌تر از انرژی هسته‌ای است گفت: فکر نمی‌کنم در عربستان به انرژی هسته‌ای نیاز داشته باشیم.

به گزارش ایسنا به نقل از نشنال بیزنس، ابراهیم بابلی، معاون وزیر اقتصاد عربستان سعودی روز چهارشنبه گفت: من فکر نمی‌کنم در عربستان به انرژی هسته‌ای نیاز داشته باشیم.

او افزود: انرژی خورشیدی متمرکز (CPS) به طور قابل توجهی ارزان‌تر از انرژی هسته‌ای است و ریسک‌ها و خطراتی که با وجود انرژی هسته‌ای زندگی انسان را تهدید می کند را ندارد.

این اظهارات معاون وزیر اقتصاد عربستان در حالی مطرح شد که اوایل سال 2015، دولت سعودی اعلام کرد که برنامه ساخت 17 گیگاوات انرژی هسته‌ای با یک تأخیر 12 ساله به سال 2040 موکول شده است.

البته در ماه مارس محمدبن سلمان، جانشین ولیعهد پادشاه عربستان یک طرح را منتشر کرد که هدف آن دستیابی به تولید 9.5 گیگاوات انرژی مورد نیاز عربستان با استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر مثل باد و خورشید بود.

این رویکرد جدید عربستان می‌تواند نشان دهنده تجدیدنظر در مورد ماجراجویی‌های هسته‌ای دولت سعودی باشد.