انرژى خورشیدی پاک+Solar Energy

انرژی های نو -برق خورشیدی-- وسایل جانبی-09177196296

انرژى خورشیدی پاک+Solar Energy

انرژی های نو -برق خورشیدی-- وسایل جانبی-09177196296

افتتاح ۸ طرح جامع برق رسانی با اعتبار ۱۱۸ میلیاردتومان در اصفهان

افتتاح ۸ طرح جامع برق رسانی با اعتبار ۱۱۸ میلیاردتومان در اصفهان

اصفهان-مدیرعامل شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان گفت: از بهمن ماه گذشته تاکنون، ۸طرح جامع در قالب پروژه های متعدد با اعتبار ۱۱۸ میلیارد تومان اجرایی شده و در هفته دولت به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا پیرپیران، ظهر چهارشنبه، در نشست خبری به مناسبت هفته دولت با اشاره به افتتاح ۸ طرح برق رسانی با اعتبار ۱۱۸ میلیارد تومان اظهار داشت: روز گذشته، وزیر نیرو از هشت طرح شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان با هزینه ۱۱۸ میلیارد تومان به صورت ویدئو کنفرانس افتتاح کرد که در همین راستا و در جهت اجرای طرح‌های بهره برداری شده در هفته دولت، هفت محور اصلی و با اهداف خاصی را دنبال کرده ایم.

وی افزود: از بهمن ماه گذشته تاکنون، ۸ طرح جامع در قالب پروژه‌های متعدد با اعتبار ۱۱۸ میلیارد تومان اجرایی شده است و شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان نماینده منطقه یک کشور برای افتتاح پروژه‌های شرکت‌های توزیع برق در هفته دولت تعیین شد.

مدیرعامل شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان با بیان اینکه اولین محور در پروژه‌های به بهره برداری رسیده بر اساس «اجرای پروژه‌ها در تأمین برق متقاضیان است»، گفت: با افزوده شدن ۲۰ هزار مشترک در بخش‌های صنعتی، کشاورزی و خانگی لازم بود که برق مورد نیاز آنها تأمین شود.

وی افزود: باتوجه به خشکسالی‌های دهه‌های اخیر و در جهت توسعه طرح‌های مکمل کشاورزی در شرق اصفهان بیش از ۶۰ کیلومتر پروژه شبکه فشار متوسط در بخش توزیع فراهم شده است.

پیرپیران با بیان اینکه برق تمام متقاضیان شهرستان اصفهان تأمین شده است، تصریح کرد: در شرایط سخت اقتصادی به دلیل تحریم‌های ناجوانمردانه شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان با متوسط ۳ روز در تأمین برق خانگی اقدام کرده است.

وی به محور دوم که بر «توسعه شبکه و اجرای قدرت مانور» تاکید دارد هم اشاره‌ای کرد و افزود: افزایش پایداری تأمین برق مشترکین از اهداف مهم محور دوم بود که محقق شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان به افزایش شاخص کیفیت توان برق هم گریزی زد و گفت: کاهش بار شبکه و تعادل بار شبکه‌های موجود از اهداف «توسعه شبکه و اجرای قدرت مانور» است با نگاه تقویت شبکه پایدار دنبال شده است.

وی به «توسعه زیرساخت‌های ICT و GIS» به عنوان محور سوم پروژه‌های افتتاح شده از دهه فجر تا هفته دولت شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان اشاره‌ای کرد و گفت: یکی از اهداف مهم شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان اجرای صددرصدی دولت الکترونیک بوده است. اگرچه در راستا ارائه خدمات غیرحضوری به متقاضیان پیشگام بوده ایم و با رضایت خاطر مشترکین مواجه شدیم اما رسیدن به نقطه آمالی دولت الکترونیک در بخش برون سازمانی نیاز به هماهنگی و ارتباط تمام دستگاه‌های اجرایی استان است.

ایجاد بانک‌های اطلاعاتی توانمند؛ میانبری در گذر از تابستان بدون خاموشی

به گفته پیرپیران «هوشمند سازی نقاط اندازه گیری مصرف مشترکین دیماندی و نقاط اندازه گیری پارامترهای شبکه» هم در محور چهارم پروژه‌های بهره برداری شده شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان در هفته دولت است. وی افزود: ایجاد بانک‌های اطلاعاتی توانمند از اهداف محور چهارم است که هم به مدیریت و کنترل شبکه یاری می‌رساند و هم مشترکین می‌توانند میزان مصرف خود را در هر لحظه رصد کنند.

وی به گذر از تابستان‌های بی خاموشی در سالهای ۹۸ و۹۹ هم اشاره‌ای کرد و گفت: یکی از دلایل موفقیت در عبور از تابستان بدون خاموشی دسترسی به بانک‌های اطلاعاتی در شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان است که هم گام با مصرف بهینه مشترکین پیش رفت و به تأمین برق پایدار منتج شد.

مدیرعامل شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان به اهمیت تابستان بدون خاموشی در سال جاری گریزی زد و اظهار داشت: شیوع کرونا و گرمای بی سابقه به صورت توأم باعث شد تا بر ضرورتتامین برق پایدار در بخش خانگی و بیمارستانها تاکید شود و تمام مراکز درمانی استان اصفهان از برق باکیفیت برخوردار شدند.

وی محور پنجم از محورهای هفت گانه پروژه‌های به بهره برداری رسیده شرکت توزیع برق شهرستان را در «بهینه سازی شبکه ها» خلاصه کرد و افزود: «بهینه سازی شبکه ها» با هدف پایداری، جایگزینی و اصلاح شبکه‌های ساختار شبکه فرسوده از اهداف تعریف شده در محور پنجم است.

پیرپیران به «توسعه و اصلاح مبلمان شهری» به عنوان یکی از اهداف «بهینه سازی شبکه ها» اشاره کرد و گفت: بیش از ۴۰ درصد شبکه‌های محدوده شهرستان اصفهان به کابل خودنگهدار مجهز شده است و پایداری شبکه را تقویت می‌کند.

وی محور ششم پروژه‌های بهره برداری شده شرکت توزیع برق شهرستان در هفته دولت را «توسعه مراکز کنترل شبکه» اعلام کرد و اظهار داشت: با «توسعه مراکز کنترل و دیسپاچنیگ توزیع»، کلیدهای قابل قطع در شبکه توزیع شهرستان اصفهان تقویت شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان با اشاره به توسعه مونیتورینگ شبکه تصریح کرد: رفع سریع خاموشی‌ها از دیگر دستاوردهای توسعه مراکز کنترل شبکه هاست. با توسعه محور ششم میزان خاموشی‌ها به ازای هر مشترک از ۸۵۰ دقیقه در سال ۹۳ به زیر ۱۵۰ دقیقه در سال جاری کاهش یافته است و در چشم انداز ۱۴۰۵ درصدد هستیم این مقدار به کمتراز ۳۰ دقیقه کاهش یابد.

کاهش ضریب تلفات به زیر ۶ درصد

وی «اجرای کاهش تلفات» را به عنوان محور هفتم پروژه‌های شرکت توزیع برق شهرستان اعلام کرد و گفت: همواره تلاش کرده ایم که تلفات شبکه توزیع برق شهرستان اصفهان که در حال حاضر بالغ بر ۶ درصد است را کاهش دهیم و امیدواریم در دو سال آینده به کمتر از ۵ درصد کاهش یابد.

پیرپیران در پاسخ به خبرنگار مهر که از اقدامات انجام شده در جذب سرمایه گذاری سامانه‌های خورشیدی پرسید، پاسخ داد: انرژی خورشیدی یکی از منابع انرژی پاک و سبز است و سرلوحه وزارت نیرو قرار دارد. در حال حاضر بالغ بر ۲۱۳۳ کیلووات از برق شهرستان اصفهان توسط سامانه‌های برق خورشیدی با ظرفیت متغیر یک تا ۱۵۰ کیلوواتی تأمین می‌شود که در قالب طرح‌ها و شرایط مختلف نصب و در حال بهره برداری است.

وی افزود: نیروگاه خورشیدی غدیر با ظرفیت تولیدی ۱۰ مگاوات در مجاورت شهرک صنعتی جرقویه در سالهای قبل تأسیس و در حال بهره برداری است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان تصریح کرد: کل ظرفیت در حال بهره برداری تولید برق خورشیدی در محدوده شهرشتان اصفهان بالغ بر ۱۲.۱۳۳ مگاوات است که با در نظر گرفتن سقف مجاز پیک ۱۱۶۳ مگاواتی شرکت توزیع برق شهرستان، بیش از یک درصد بار مصرفی اصفهان از طریق انرژی‌های تجدید پذیر تأمین می‌شود.

وی با اشاره به اینکه متوسط نرخ فروش برق ۸۵ تومان است این درحالی است که برق خریداری شده از سامانه‌های خورشیدی هزار و ۴۰ تومان است، تصریح کرد: با توجه به شرایط تحریم‌های ظالمانه جذب سرمایه گذاری در این بخش زمان بر خواهد بود و با فرهنگسازی می‌توان به چرخش سرمایه گذاری در این بخش امیدوار بود.

حذف ۴۲۰۰ قبض کاغذی و صرفه جویی ۲۰ هزار لیتر بنزین

به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد جنتیان، معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان اظهار داشت: شرکت توزیع برق اصفهان تنها شرکت خدماتی در استان اصفهان بود که پیش از شیوع کرونا «قبض سبز» را با حذف ۴۲۰۰ قبض کاغذی و صرفه جویی ۲۰ هزار لیتر بنزین اجرایی کرد.

وی افزود: به دنبال موفقیت در اجرایی کردن «قبض سبز» پروژه «خدمات سبز» در راستای خدمت رسانی به مشترکین بدون هیچ محدودیت زمانی و مکانی در هر محله‌ای در ماه آینده به بهره برداری می‌رسد.

جنتیان با بیان اینکه پروژه «خدمات سبز» در اپلیکیشنی تعریف شده که به صورت ملی راه اندازی می‌شود، گفت: شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان با استفاده از سامانه‌های نظیر سمیع و نصب برچسب‌هایی حاوی کد QR و سامانه ۳۸۱۲۱ به نیازهای مشترکین پاسخ داده است و از طریق مرکز بصیر نظارت و کنترل با استفاده از رؤیت پذیری و داده کاوی میسر شده است.

کاهش ۳۰ درصدی میزان خاموشی‌ها به ازای هر مشترک

به گزارش خبرنگار مهر، امیررضا آقایی، معاون بهره برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان هم به کاهش میزان خاموشی به ازای هر مشترک به ۱۳۰ دقیقه اشاره کرد و گفت: در سال گذشته میزان خاموشی به ازای هر مشترک ۱۸۰ دقیقه بود که امسال با کاهش ۳۰ درصدی همراه بوده است.

وی افزود: شرکت توزیع برق شهرستان با ماهیت خدماتی در تمام ایام دشوار شیوع کرونا هیچ گونه تفاوتی در حوزه تحت پوشش اعم از شهری و یا ۴۰۰ روستای تحت اختیار قائل نشد و با تمام قوا به خدمت رسانی مشغول است.

آقایی با تاکید بر توسعه کنتور فهام و فناوری‌های نوین گفت: ۱۳ هزار مشترک دارای کنتور فهام هستند که همین در تسریع اقدام به موقع یاری می‌رساند.

کد خبر 5009212
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد